Apputvikling

Oslo webutvikler.

Mobilapper brukes mer enn nettsteder. En felles antagelse er at mobilapplikasjoner brukes mindre sammenlignet med nettsteder. Men folk bruker faktisk 87% av tiden sin på apper.

  • APP UTVIKLING

Forbrukerne ønsker en rask og enkel måte å få tilgang til dine produkter, tjenester og din kontaktinformasjon. En app plasserer denne informasjonen rett foran dem. Apper kan i tillegg gi deg bedre kontakt med dine kunder. Oslo webutvikler kan bygge en fantastisk app for deg, og få deg på app store og google play.

  • UI/UX

Apper er enkle å navigere, og enkle å bruke sammenlignet med et nettsted. Brukere vil gjerne ha den bekvemmeligheten som en mobilapp tilbyr, og vil sannsynlig bli kunde dersom de får en god erfaring.Våre UX Designere vil sikre deg at erfaringene er intuitive og sømløse.

  • PROTOTYPE

Er du en grunder som er på jakt etter kapital for din idé? Uansett hvor sterk visjonen din er, vil du ikke kunne vite noe sikkert før du får se den. En prototype viser at du er seriøs. Alle kan komme med en god idé, men det er utførelsen som betyr noe. Vi tilbyr prototyper til gründere fra 5000,-

  • VEDLIKEHOLD

Er prosjektet over? Hva skjer nå? Vi stikker ikke av etter at vi har utviklet ditt prosjekt. Sammen kan vi sette opp en vedlikeholdsavtale som vil hjelpe deg å holde appen din sikker og oppdatert.