Markedsføring

Er du Lei av markedsføring som ikke gir resultater? Vi hjelper deg med å planlegge din markedsføringskampanje og designer annonser som treffer akkurat din målgruppe. Neste generasjons markedsføring er sosiale medier

  • Instagram markedsføring

Instagram har i skrivende stund over 500 millioner daglige brukere, hvorav over 2,2 million er norske. Instagram har de siste årene vokst til å bli en av de største markedsføringskanalene, og brukes aktivt av de største merkevarene og bedriftene verden over. Dessuten har Instagram det høyeste engasjementet av alle sosiale medier per bruker. Det gjør det til en ideell kanal for å øke merkekjennskapen. 6 av 10 oppdager et produkt for første gang på Instagram. I tillegg følger 8 av 10 minst én business profil.

  • Instagram SEO

Instagram gir deg en unik mulighet til å nå ut til kunder du ikke engang visste eksisterte! Ved å bli sett på sosiale medier har du muligheten til å engasjere kunder utenfor din umiddelbare krets. Den digitale verden er enorm og alle aktører ønsker forbrukernes oppmerksomhet. Det er her Rocketmedia kommer inn. Ved hjelp av søkeoptimalisering og profilbygging hjelper vi deg å skille deg ut og nå fram i mengden.

    Andre Tjenester:
  • Oppsett av google min bedrift
  • SEO
  • Facebook annonsering